AcasăNewsMesajul lui Timmermans pentru Romania: alergati in continuare, dar nu in directia...

Mesajul lui Timmermans pentru Romania: alergati in continuare, dar nu in directia gresita!

Incepand prin a spune despre ca a avut o zi „fructuoasa” -referindu-se la veritabilul maraton de intrevederi pe care le-a avut in cursul acestei zile, incluzand discutii cu seful statului, cu presedintii celor doua Camere, dar si cu premierul, ministrul Justitiei, si sefa DNA -prim-vicepresedintele Comisiei Europene a transmis un mesaj.

Si anume, a pornit de la a mentiona ca in ultimii 20 de ani s-au „obtinut atat  de multe lucruri in ceea ce priveste independenta Justitiei din Romania, (…) s-au obtinut de asemenea multe lucruri in ultimii 11 ani, de la aderarea Romaniei la UE”.

Oficialul european a comparat acest parcurs cu un maraton. „E ca si cum ati fi alergat un maraton si sunteti acum pe ultima suta de metri. (…) Mesajul meu – alergati in continuare, dar nu in directia gresita, alergati catre linia de finish  (…) nu va opriti, nu stati pe loc si, pentru numele lui Dumnezeu, nu incepeti sa alergati in directia opusa!”, a sunat recomandarea enuntata de care numarul 2 in cadrul Comisiei Europene, in cadrul conferintei de presa sustinute joi dupa-amiaza.

sursa foto: captura Digi24

114 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce clar a fost trimisul imperiului ce ne vrea 100% colonie,deci trebuie sa trecem finishul caci dincolo de bariera vom fi liberi si condamnati la sclavie perpetua,sa nu cumva sa facem gat sau stanga imprejur ca se vor supara stapanii pe noi.Nu mai puteti alega inca o 100 de metri din maraton nu este mare bai ne imping ei fortat,pe branci,taras si vom ajunge acolo unde vor stapanii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger