AcasăNewsMesajul lui Teodorovici dupa ce a devenit interimar la Fonduri Europene: "Back...

Mesajul lui Teodorovici dupa ce a devenit interimar la Fonduri Europene: „Back in business”

Eugen Orlando Teodorovici

N-a trecut multa vreme de cand de la Cotroceni s-a facut public faptul ca presedintele a luat act de cele trei demisii – inclusiv de cea a Rovanei Plumb, din fruntea Ministerului Fondurilor Europene – si ca a numit interimarii propusi de Viorica Dancila, pana ce Eugen Teodorovici, social-democratul care va asigura si conducerea MFE, nu doar a Finantelor Publice sa reactioneze.

Teodorovici se anunta „Back in business”, adica inapoi la treaba la ministerul pe care l-a mai cundus, cu atributii depline, nu doar interimare, in urma cu cativa ani.

De altfel, pesedistul a profitat de ocazie sa aminteasca, intr-o postare pe Facebook, cateva aspecte pe care le considera relevante din mandatul ministerial cu pricina – unul care a avut mai mult de 45 de zile, cat presupune un interimat. „Revin, chiar si numai pentru o perioada de interimat, la ministerul pe care cu mandrie spun ca l-am creat si coordonat intr-o perioada cand Romania parea ca nu mai are vreo sansa si ca a esuat in privinta utilizarii fondurilor europene atat de necesare dezvoltarii”, noteaza, intre altele, Teodorovici.

Intregul mesaj poate fi citit mai jos:

202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger