Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mesajul lui Orban catre liberali, la finele CN: Oastea trebuie trezita! Gata cu blaturile!

Mesajul lui Orban catre liberali, la finele CN: Oastea trebuie trezita! Gata cu blaturile!

Autor:

Dupa ce a fost validat ca premier din partea formatiunii pe care o conduce, Ludovic Orban s-a adresat din nou delegatilor PNL prezenti la Consiliul National de la Parlament, multumindu-le “tuturor colegilor care si-au exprimat indrederea in capacitatea” sa “de a gira aceasta candidatura”.

 

orban 2 350x233 Mesajul lui Orban catre liberali, la finele CN: Oastea trebuie trezita! Gata cu blaturile!Si asta dupa ce, in primul rand, a subliniat ca “PNL are candidat la functia de presedinte al Romaniei, in persoana lui Klaus Iohannis, actualul presedinte”.

Ludovic Orban a subliniat apoi ca “vom veni cu un program de guvernare”, dar nu cu unul “scris pe picior”, aluzie la cel al Coalitiei, ci pe unul bazat pe analize si pe studii de impact.

Cat priveste propria formatiune, Orban le-a transmis liberalilor un mesaj clar. “Trebuie sa lasam deoparte agendele personale. (…) Trebuie sa puna toti osul la treaba (…) Oastea trebuie trezita si ridicata la lupta”, a punctat seful PNL. “Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul locului! (…) vreau sa vad fiecare lider judetean cum da cu parul in presedintele CJ PSD, in primarul PSD, in prefectul PSD”, a sustinut pe un ton ferm Ludovic Orban.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!