AcasăNewsMesajul lui Oprea legat de decizia definitiva a instantei in cazul Gigina

Mesajul lui Oprea legat de decizia definitiva a instantei in cazul Gigina

Fostul ministru de Interne, judecat pentru moartea lui Bogdan Gigina

Fostul vicepremier si ministru de Interne din Guvenul Ponta a ales sa transmita un mesaj, in ultima zi a spatamanii, in legatura cu decizia Instantei Supreme, in cazul mortii tanarului politist Bogdan Gigina.

„Hotarare definitiva a ICCJ: nu exista nicio legatura intre exercitarea atributiilor de serviciu ale functiei de ministru al afacerilor interne, pe care o detineam in 2015 si accidentul rutier in care si-a pierdut viata politistul motociclist”, incepe postarea de pe pagina oficiala de facebook a lui Gabriel Oprea.

„Asa cum am sustinut in repetate randuri, am fost singura persoana acuzata de ucidere din culpa, aflata pe bancheta din spate a unui autoturism neimplicat intr-un accident rutier”, a continuat fostul ministru. „Moartea politistului Bogdan Gigina este o tragedie. O tragedie care nu trebuie folosita de nimeni in scopuri politice sau de alta natura. Am toata increderea in justitie si am convingerea ca in acest dosar construit politic, dreptatea va invinge. Dosarul accidentului este unul din dosarele construite politic pentru ca unora le era teama de Gabriel Oprea, de nivelul la care ajunsese UNPR in vara anului 2015, de increderea de care ne bucuram – eu (32%) si partidul (10%) – in randul populatiei, de faptele care vorbeau pentru mine, de tot ceea ce am realizat de-a lungul carierei, pentru oameni”, adauga, intre altele, Oprea.

author avatar
Andrei Coman
527 afisari

7 COMENTARII

  1. Cum este reinventat Oprea…Ticalosia a inceput cu inculparea lui intr-un dosar in care n-avea ce cauta, asa, pentru „emotie”, pentru scoaterea din cauza a adevaratului vinovat (probabil o firma clienta de servicii) si pentru prostirea prostilor…O sa ancheteze cineva adevaratele infractiuni savarsite de mafia statului paralel, ala pe care stapanii lui Izmana l-au inventat intru folosul lor si nenorocirea noastra?! Udrea are de ce sa se enerveze, ea e „nevoita” sa pozeze pentru tabloide in timp ce astia isi impart prada pe care au obtinut-o si cu ajutorul ei…ba mai fac si pe victimele…urmeaza o noua „reevaluare”, acum de catre Iohanis, ca Oprea cu toate slugile lui e musai sa fie la randul lui sluga…S-a inscris si Firea, o prostesc si pe Andronescu, urmeaza atacul la PSD ca ramane finul Ponta fara „coledgi” si foamea lui Oprea, statut de trei ani, trebuie satisfacuta, acum si prin reintregirea familiei prin alaturarea lui Maior…Daca scarba noastra i-ar putea desfiinta, lumea ar fi un pic mai curata…
    P.S. Se intrebau unii ce i-a apucat pe latraii slugoi de la MAI de i-au „inchinat” sindicatele pe care le conduc „nasului” Oprea, in sfidarea legii. Acum au raspunsul, chelnerii de bacsisuri mici, slugile usor de cumparat cu o masa la Excelsor (toti facuti dupa chipul si asemanarea „doctorului magistrat”, ce oroare!), la nivel de sofer sef, de ober la carciuma de mahala stiau, mirosisera „oportunitatea”…ma gandesc, totusi, daca Vanghelie are dreptate cu reteaua izmanei din justitie, cu subordonarea mafiota a magistratilor, asta stia sentinta de acum o luna…Totusi cati stapani au magistratii romani si toti sunt pe modelul generalului Izmana?

  2. Dar de sindicatul politistilor de la drpciv ce ziceti oameni buni ?? L au primit pe oprea ca si membru !!
    Pai a stat asta cu noi nopti in sir la munca, pe frig pe caldura , anchetand hoti , talhari si alte specimene ??
    Director acolo e ciocan cristian.. m am intalnit o data cu el si imi povestea nu s ce.. i am zis, las o jos ca macane, io s operativ, stiu cum merge treaba.. idiotu, a fost ofuscat, da ce ?? Eu nu am fost operativ la mehedinti ??? Pai da, dar cu tot respectu pt colegii de acolo, dar eu in sect 2 aveam fapte pe zi, cate le intrau lor intr o luna !! Jegu a venit cu tuti, caruia i lustruia pantofii si care n a facut nimic pt capitala, numai ne a dat in jos !!
    Oprea macar a facut, dar are pe constiinta un om, mergea numai cu presiune prin oras !! Acu cica i nevinovat !! I a dat nea traian o stea , cand a primit o p a treia si l au intrebat reporterii daca avea de ce sa o primeasca, a fost in teatrul de operatiuni, a dus lupte, si a condus oamenii in lupta cu chilotii, ca e de intendenta si a zis : nu aveam de ce, dar daca am primit o , asta e !!!

    • „Operativu’ ” de la Mehedinti, incadrat agent la OP, avea in „fisa postului” serviciul de bona la baiatul lui Tutilescu, adica sters la nas, adus olita, dus la scoala, facut piata, d-astea, treburi politienesti, absolut necesare pentru promovarea in MAI, ca Tutilescu l-a facut purtator de vorbe la Capitala…Daca ai avea morbida curiozitate, i-ai gasi si pe ceilalti „lideri” in aceeasi postura de capra, ca nu degeaba i-au pupat poala reevaluatului…Astia, niste nulitati absolute profesional, sinecuristi pe viata, isi ating apogeul „carierei” tot slugi, tot la poala politicului, ca securitatea comunista a stiut sa „recruteze” si astia mici, Ciocan, gen au avut de unde invata…

  3. I-auzi de cît se bucura analfabetul ăsta cu figură veșnic studiat-încruntată, țiganul intransigent ajuns împărat, megalomanul ăsta de zero barat:de 32 la sută! Du-te, bă, de-acilea.

  4. Dobitocul asta crede că cetățenii nu mai pot de dragul lui? Nu înțelege că ne-am bucurat ca a dispărut din politică? Oportunistul asta care își aducea aminte de interesul național numai în emisiuni tv, sa nu mai îndrăznească să reprezinte pe cineva.

  5. de ce nu se cerceteaza modul si motivul in care acest maior de intendenta in rezerva a fost avansat la gradul de general /r/ cu PATRU stele? pe ce merite militare ? ce zic regulamentele militare? de ce s-a amestecat politicul in avansarile din armata ?

    • Ce sa mai cerceteze…se stie ne-a aratat el cand i-a „avansat” pe ruda pe samanta si pe cei ce nu facusera armata, dar erau „persoane de interes” pentru el si pentru securistii care-l ghidoneaza…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger