AcasăNewsMesajul lui Mihai Gadea pentru Mircea Badea dupa bataia de la mall...

Mesajul lui Mihai Gadea pentru Mircea Badea dupa bataia de la mall (VIDEO)

KO-ul rapid cu care s-a incheiat a doua infruntare – transata de aceasta data sambata la un mall din Capitala – dintre Mircea Badea si un tanar „motociclist” cunoscut ca Tedi a iscat o multime de reactii in mediul online.

Una dintre ele ii apartine chiar jurnalistului Mihai Gadea, directorul Antena3, post la care Mircea Badea este asteptat in aceasta seara sa-si realizeze emisiunea de revita a presei. „Fratii ramane frati ??”, a reactionat scurt Gadea, via Facebook. Ironia a insotit o fotografie in care cei doi realizatori Tv – despre care se stie ca sunt buni amici- apar impreuna.

Chiar Badea insusi a ales sa transmita doua mesaje pe pagina sa de facebook, prin care a ales sa lamureasca unele aspecte ce s-au vehiculat dupa ce a incasat o lovitura care l-a pus la podea. „Sa spui despre asta ca e „motociclist”, cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00. P.S. Sa spui cum „am fost lesinat minute bune” este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa”, a postat, in prima faza. Mircea Badea pe contul sau de pe reteaua de socializare.

De reactionat a reactionat si Oreste – fost coleg de emisiune cu Badea, in urma cu ani buni, dar inamici pe fata, de ceva vreme. „Chiar nu-l mai iubeste nimeni pe baiatul asta? Alo, familia, parintii, colegii… chiar nu realizati degradarea neuronala a celui pe care pretindeti ca il apreciati? Sa profitati de el , sa-i papati banii si sa-l incurajati in dementa lui mi se pare absolut cinic si grotesc! Oricat de mare e distanta dintre noi acum, in calitate de fost prieten trag un semnal de alarma! Nu va bateti joc de un om cu grave probleme la mansarda, ajutati-l! Efectiv mi-a fost o infinita mila de Singuratatea acestui baIat necopt la 45 de ani…Rusine tuturor care incurajeaza circul asta penibil!”, a postat Oreste seara trecuta.

[youtube]B0zy7GNCRtY[/youtube]

sursa foto: Facebook/Mihai Gadea

author avatar
Andrei Coman
2.011 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai astfel de batai ar trebui desfiintate la nivel mondial. Apoi ce se intampla daca comentatorul murea? E o nerozie de arbitru si de minte scurta a profesionistului. Scoatem copilaria comentatorului. E ca si cum eu cunoscator de scrima as da asalturi cu Kovaliu. E clara treaba, numa ca eu baiat destept ai zic fi atent varu ca eu vreau lame ascutite sa se vada unde intep… Deci acolo nu e nici sport nici infatuare e doar prostie si ilegalitate. Cine crede ca face batai 2 luni si dupa 1 an de ring crede ca a atins culmea artei martiale iar e dus cu pluta… Reglementari la minister de sport dar si la burlan la mansarda…{ Asta daca nu e trucaj sau farsa.}… Lovitura de genunchi e cea mai violenta lovitura in lupta ea poate omorâ cu usurinta un profesionist. Din cauza asta in maini si picioare porti manusi si protectii?…iar in bataile demonstrative ea e incetinita… Pentru a nu vatama sporrtivul sau nu comentatorul… Am ramas socat.

  2. Eu stiu ca duelurile au fost interzise inca din secolul trecut in Franta. Ce nebuni cu acte.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger