AcasăNewsMesajul lui Basescu catre familiile militarilor romani morti in Afganistan

Mesajul lui Basescu catre familiile militarilor romani morti in Afganistan

Familiile celor doi militari, Vasile-Claudiu Popa si Adrian Postelnicu, care au pierit, duminica seara, in timpul unei misiuni de lupta in Afganistan trec prin momente cumplite. Seful statului le-a adresat, luni, un mesaj.

„Am primit, cu profunda tristete, vestea incetarii din viata a maistrului militar clasa a III-a Vasile-Claudiu Popa si a plutonierului Adrian Postelnicu, care si-au servit tara cu abnegatie si curaj in misiunea care le-a fost incredintata in Afganistan. Militarii Vasile-Claudiu Popa si Adrian Postelnicu vor ramane vesnic in amintirea camarazilor, dar si a poporului roman ca doi eroi care s-au jertfit in numele tarii lor. In aceste momente de durere, imi exprim solidaritatea cu familiile eroilor si le transmit sincerele mele condoleante. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!”, suna mesajul presedintelui, postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Sursa foto inpascaniro

 

Cei doi militari romani Vasile-Claudiu Popa si Adrian Postelnicu patrulau, alaturi de alti soldati, in momentul in care au fost surprinsi de un dispozitiv care a explodat. Raniti grav, au fost transportati la spital, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva. In tragedia de duminica si-au pierduta viata alti trei militari. Urmeaza ca victimele sa fie aduse in tara, pentru ca familiile sa le conduca pe ultimul drum.

501 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger