Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mesajul Gabrielei Firea, inaintea congresului PSD: sa nu uitam ca vine si ziua de luni

Mesajul Gabrielei Firea, inaintea congresului PSD: sa nu uitam ca vine si ziua de luni

Autor:

Pana sa ajunga sa se alature colegilor sai social-democrati prezenti, alaturi de cateva mii de delegati din teritoriu, la Congresul extraordinar de la Sala Palatului, Gabriela Firea a formulat un apel adresat pesedistilor.

 

Gabriela Vranceanu Firea Convocare noul Parlament Narcis Pop 68 199x300 Mesajul Gabrielei Firea, inaintea congresului PSD: sa nu uitam ca vine si ziua de luni“Eu fac un indemn la intelepciune, la calm, la colegialitate. Si sa nu uitam ca vine si ziua de luni. Daca rupem puntile dintre noi, ce vom mai face de luni inainte? Pentru ca avem proiecte comune, noi, primarii, cu Parlamentul, cu Guvernul, cu ministerele”, le-a transmis, sambata dimineata, edilul Capitalei colegilor sai din PSD.

Mai mult, Firea – care, la randul sau candideaza pentru un post de vicepresedinte la acest Congres – a mai pus accent pe un aspect. “Daca noi nu ne mai vorbim, sau lasam ca astazi sa se spuna lucruri foarte urate (…), nu este de dorit, si nu va suferi doar un om (…) vom deconta impreuna”, a sustinut social-democrata aflata in fruntea Organizatiei Bucuresti Ilfov.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!