Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mesajul fiului lui Dan Adamescu, dupa moartea afaceristului

Mesajul fiului lui Dan Adamescu, dupa moartea afaceristului

Autor:

La cateva ore de cand s-a aflat ca omul de afaceri a pierit, fiul cel mare al milionarului Adamescu, Alexander, a transmis o scrisoare publica prin care, pe langa faptul ca evoca personalitatea parintelui sau, aduce in discutie si imprejurarile in care a ajuns sa fie condamnat omul de afaceri.

 

adam Mesajul fiului lui Dan Adamescu, dupa moartea afaceristuluiAlexander a ales sa iasa in fata presei cu un mesaj transmis prin intermediul unui reprezentant responsabil cu comunicarea.

Redam in cele ce urmeaza, integral, mesajul tanarului mostenitor al patronului Astra Asigurari:

„A crezut pana la capat in dreptate. Era convins ca va fi achitat, caci nu putea sa conceapa ca intr-un stat de drept poate fi condamnat fara probe. Din pacate a murit pierzandu-si increderea in Romania si pofta de viata. A fost parasit de sotia iubita in cele mai grele momente, dovedind astfel ca a fost ahtiata strict dupa banii lui. Compania pe care a crescut-o timp de 15 ani, Astra Asigurari, i-a fost falimentata de oameni care l-au acuzat apoi de consecintele actiunilor lor. Azi toate firmele lui sunt pe cale sa fie nationalizate in urma acestor nedreptati. Iar eu pus pe lista neagra. A fost prea mult chiar si pentru luptatorul Dan Adamescu!

dan adamescu 350x233 Mesajul fiului lui Dan Adamescu, dupa moartea afaceristuluiAcesta este adevarul despre tatal meu. Multi au ales sa-l judece fara sa-i cunoasca situatia si fara sa-l cunoasca cu adevarat. A fost un om demn, caruia nu-i facea placere sa iasa in fata, preferand sa isi vada de treaba. Nu s-a aparat public la fiecare acuzatie primita. A creat mii de locuri de munca si a format profesionisti, care stiu ca si azi ii poarta recunostinta. A fost un om pentru care numai gradul de inteligenta si volumul de munca au dat masura succesului sau. Nimeni si nimic altceva! Iar eu voi lupta pana la capat pentru a face cunoscut cata nedreptate i s-a facut de catre un stat opresiv, care confunda dreptatea cu interese oculte si care a ales sa condamne unul dintre putinii oameni de afaceri autentici. Sa-ti fie tarana usoara, tata!”.

Amintim ca, dupa ce in ultimele luni fusese internat intr-o unitate medicala din Bucuresti, unde fusese adus din detentie, Dan Adamescu a pierit, in cursul noptii trecute, la varsta de 68 de ani (DETALII AICI).
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!