AcasăNewsMesajul ALDE, dupa demisia lui Tudose: "doua sunt obiectivele majore pe care...

Mesajul ALDE, dupa demisia lui Tudose: „doua sunt obiectivele majore pe care le vom avea in vedere”

Daniel Chitoiu

Reprezentantii partidului alaturi de care PSD-ul formeaza Coalitia de la guvernare au transmis un prim punct de vedere, pe fondul anuntului privind plecarea lui Mihai Tudose din fruntea Executivului.

Secretarul general Daniel Chitoiu este cel care a anuntat ca „ALDE a luat act de demisia lui Mihai Tudose” de la sefia Guvernului, „ca urmare a retragerii sprijinului politic de catre PSD”, subliniind ca propunerea oficiala de premier – respectiv cea care va ajunge la Cotroceni – se va face in cadrul Coalitiei.

„Insa, decizia cu privire la nominalizarea unui nou prim-ministru trebuie sa fie luata in urma unei analize amanuntite, in asa fel incat sa ne asiguram ca programul de guvernare al coalitiei PSD – ALDE va fi pus in aplicare”, subliniaza oficialul partidului condus de Calin Popescu Tariceanu, inainte de a atrage atentia ca „pentru ALDE, doua sunt obiectivele majore pe care le vom avea in vedere”. Si anume „agenda de guvernare si viziunea noului premier cu privire la punerea in practica a programului de guvernare”, respectiv „pozitia clara impotriva sistemului paralel de putere si sustinerea drepturilor si libertatilor cetatenilor”.

191 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger