AcasăNewsMesaj transant. Tutuianu: Ar fi sinucidere politica pentru PSD o noua schimbare...

Mesaj transant. Tutuianu: Ar fi sinucidere politica pentru PSD o noua schimbare de guvern

Dupa ce s-a s-a raspandit vestea ca luni mai-marii PSD s-ar putea reuni intr-un Comitet Executiv National, pe masura ce trec orele se tot afla cum anume se vede situatia din randul formatiunii social-democrate in ochii liderilor de filiale.

Nume cunoscute din PSD continua sa-si faca stiute parerile despre tensiunile din partidul condus de Liviu Dragnea. De aceasta data, fostul ministru al Apararii Adrian Tutuianu, lider al PSD Dambovita, isi exprima opinia cat se poate de clar. Pe Facebook, cum au facut, in ultimele ore, majoritatea colegilor sai care s-au pronuntat pe acest subiect.

Dintre cele cinci pareri notate cat se poate de clar in postarea de sambata dupa-amiaza, in care isi declara, printre altele, preocuparea fata de situatia din PSD, una este mai mult decat transanta. „Sunt ingrijorat cu privire la evolutiile interne din partid si cred ca ne aflam intr-un moment de rascruce”, isi incepe Adrian Tutuianu mesajul.
Continuand prin a transmite ca „Romania are nevoie de stabilitate pentru a continua sa se dezvolte” si ca „oamenii asteapta de la noi rezultate, locuri de munca mai bine platite, autostrazi, scoli, spitale etc. Nu cred ca putem sa o luam mereu de la capat din 6 in 6 luni”, social-democratul pune apoi punctul pe i, notand ca „ar fi sinucidere politica pentru Partidul Social Democrat o noua schimbare de guvern. O demisie a Primului Ministru sau o noua motiune de cenzura impotriva propriului guvern ar duce partidul din nou la mana presedintelui Iohannis (pentru desemnarea premierului) si la un vot in Parlament, ambele situatii creatoare de incertitudini. De aceea, trebuie sa dam dovada de responsabilitate si sa constientizam gravele prejudicii de imagine pe care le poate inregistra partidul, precum si riscul aruncarii tarii in instabilitate politica. Este datoria noastra sa fim lucizi”.

Tutuianu isi incheie analiza punand accent pe nevoia de unitate in randul PSD. „Nu sunt de acord sa sacrificam partidul si guvernarea pentru rafuielile si ambitiile personale ale unor lideri!”, mai subliniaza liderul PSD Dambovita.

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger