AcasăNewsMesaj ironic de la PSD: Iohannis nu comenteaza ce nu intelege/E weekend,...

Mesaj ironic de la PSD: Iohannis nu comenteaza ce nu intelege/E weekend, la munte inca e zapada pe partii

Dinspre tabara social-democrata s-a mai transmis un mesaj, prin intermediul internetului, de aceasta data cu o zi inainte ca mai-marii formatiunii sa se intalneasca in sedinta, la Parlament.

Unii au remarcat si fermoarul, nu doar textul

Este vorba despre o postare presarata din plin cu ironii la adresa sefului statului si, in primul rand, la recentele sale prezente pe partia de schi, la final de saptamana, surprinse in pozele facute cu turisti aflati la munte. Concret, PSD-ul vrea sa se intrevada faptul ca nu se asteapta ca presedintele Iohannis sa faca in urmatoarele doua zile vreo referire la recent dezvaluitul proiect de buget pe anul in curs. „Este weekend, iar la munte inca e zapada pe partiile de schi. Deci nu vom avea declaratii din partea presedintelui Iohannis pe tema bugetului propus de Guvern pentru anul 2019. #Iohannistace”, au ales sa transmita pesedistii, sambata dimineata, pe pagina oficiala de Facebook.

Un mesaj in aceasi nota e inserat si pe imaginea ce insoteste aceasta postare, unde scrie ca „Iohannis nu comenteaza ce nu intelege. Multumim!”.

sursa foto: facebook/Partidul Social Democrat

172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger