Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mesaj fals despre furtuna. Firea: Bucurestenii sa nu dea crezare acestor mesaje toxice

Mesaj fals despre furtuna. Firea: Bucurestenii sa nu dea crezare acestor mesaje toxice

Autor:

Cum in ultimele ore prin intermediul unor retele de socializare s-a raspandit un mesaj care acredita varianta ca reprezentantii municipalitatii n-ar fi mentionat, de fapt, proportiile reale ale furtunii prognozate pentru Bucuresti, Gabriela Firea a transmis un mesaj cat se poate de categoric in acest sens.

 

17353178 1365765523486251 9201455699277764332 n firea 720x480 Mesaj fals despre furtuna. Firea: Bucurestenii sa nu dea crezare acestor mesaje toxice“In ultimele ore s-a propagat pe retelele de socializare, sms, What’sApp un mesaj care transmite informatii false, toxice, neadevarate, potrivit carora eu sau institutia Primariei Generale tainuim informatii foarte utile bucurestenilor, in sensul in care fenomenele meteo din aceasta seara ar fi mult mai grave decat s-a anuntat dimineata (…) resping toate aceste informatii false, toxice”, a anuntat Firea, inainte de a transmite ca va face o plangere penala “impotriva celor care au raspandit aceste informatii false”.

Totodata, primarul i-a rugat pe locuitorii Capitalei sa se informeze “doar din surse oficiale, sa nu dea crezare acestor mesaje toxice”, asigurand ca “n-au niciun motiv sa aiba o stare de neliniste”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!