Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mesaj de sustinere dinspre PSD catre Jandarmeria Romana

Mesaj de sustinere dinspre PSD catre Jandarmeria Romana

Autor:

Printre cele cateva concluzii anuntate public de catre Liviu Dragnea, la finalul sedintei conducerii PSD de luni, se numara si un semnal clar de sustinere a Jandarmeriei Romane, in cazul mitingului din Piata Victoriei, la care au aparut incidente violente.

 

dragnea Mesaj de sustinere dinspre PSD catre Jandarmeria RomanaMai exact, Dragnea a anuntat cat se poate de clar ca partidul pe care il conduce “este convins ca institutiile statului au actionat corect si legal la mitingul neautorizat din data de 10 august” si ca “transmite un mesaj sustinere pentru Jandarmeria Romana si pe celelalte institututii implicate in apararea ordinii si linistii publice” la acel protest, “in fata unor actiuni violente din partea unor participanti la acea manifestatie neautorizata”.

Incidentele aparute la mitingul diasporei, cum fusese cunoscut in prima faza evenimentul din 10 august, sunt in atentia Parchetului General. Recent, Ministerul Public anuntase faptul ca s-a inceput urmarirea penala pe numele a patru sefi din Jandarmeria Romana.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!