AcasăNewsMesaj de la MAI pentru soferii preocupati de live-uri la volan: "Opriti...

Mesaj de la MAI pentru soferii preocupati de live-uri la volan: „Opriti nebunia asta!”

Butonatul telefonului in timpul sofatului a avut, de prea multe ori, consecinte dezastruoase. Chiar si asa, unii conducatori auto par sa creada ca lor nu li se poate intampla nimic rau si se tin cu dintii de „moda” live-urile la volan.

Fenomenul care a cauzat atat de multe accidente in care au murit romani i-a facut pe cei de la Ministerul de Interne sa lanseze un apel. Mai exact, sa posteze, pe pagina oficiala de Facebook, un mesaj graitor si o fotografie inspirata de o realitate tot mai trista. Totul in ideea de a pune capat dramelor produse de calatoriile transmise in direct pe retelele de socializare de catre cei a caror atentie ar trebui sa se concentreze doar pe volan si pe traficul rutier. Mai mult, se cere si implicarea internautilor care ajung sa observe astfel de situatii.

Mesajul in cauza suna astfel:

„Oameni buni, opriti live-urile de la volan!

Intelegeti ca nu sunteti cu nimic mai cool daca va filmati in timp ce conduceti. Va puneti in pericol pe voi, dar si pe ceilalti participanti la trafic.

Filmarea are mari sanse sa apara in buletinele de stiri, iar despre voi sa se vorbeasca la trecut.

Opriti nebunia asta care a facut pana acum atat de multe victime!

Totodata, facem un apel catre toti utilizatorii de facebook sa ne anunte imediat pe contul nostru in cazul in care vad astfel de filmari!”

Zilele trecute, o copila de 9 ani a murit dupa ce masina in care se afla cu fratele si parintii a fost lovita de cea condusa de un tanar care facea live pe o retea de socializare. Soferul a murit si el in urma impactului.

sursa foto: Facebook/MAI

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger