AcasăNewsMesaj cutremurator din partea mamei micutului ucis de maidanezi: "Trebuie sa schimbam...

Mesaj cutremurator din partea mamei micutului ucis de maidanezi: „Trebuie sa schimbam mentalitati!”

Andreea Anghel, mama lui Ionut Anghel, micutul ucis de maidanezi la inceputul saptamanii, in Parcul Tei, a anuntat ca va participa vineri seara la un miting organizat in Piata Romana, desi miscarea de protest nu a fost autorizata de primarie.

Invitata la o cunoscuta emisiune de televiziune, Andreea Anghel a recunoscut ca primaria nu a aprobat mitingul de la ora 19.00, dar a precizat ca are informatii ca mitingul se va tine in Piata Romana, cum se anticipa.

Intrebata care este scopul acestui miting, Andreea Anghel a precizat ca „aceasta tragedie nu trebuie sa ramana fara urmari. Trebuie sa schimbam mentalitati, nu sa ajunge in arest la domiciliu intr-un oras in care maidanezii fac legea pe strazi”.

Andreea Anghel a povestit, cu lacrimi in ochi, ca bunica obisnuia sa-i plimbe pe micuti in Parcul Cismigiu, pentru ca acel parc ii este mai apropiat de casa, iar luni, cand s-a produs tragedia, Ionut a fost doar pentru a doua oara in Parcul Tei.

In mod normal, micutii ar fi trebuit sa mearga tot in Parcul Cismigiu, dar bunica a insistat sa-i aduca in Parcul Tei „pentru a-i arata si fratelui lui Ionut cat de frumos este in acel parc”.

sursa foto: exclusivnews.ro

author avatar
Cristi Ionita
1.521 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger