Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Merkel, invinsa de gay

Merkel, invinsa de gay

Autor:

Dupa cum era de asteptat, Germania a legalizat casatoria persoanelor de acelasi sex, in ciuda opozitiei Angelei Merkel.

 

merkel Merkel, invinsa de gayTextul votat de deputati care stabileste ca ”mariajul este incheiat intre doua persoane de sex diferit sau de acelasi sex” a fost aprobat de 393 de alesi din camera inferioara a Parlamentului. Angela Merkel a anuntat ca a votat impotriva legalizarii casatoriei intre persoane de acelasi sex. ”Pentru mine, casatoria este, din punct de vedere al Constitutiei, uniunea dintre un barbat si o femeie, de aceea am votat impotriva”. Germania se alatura astfel celor 20 de tari occidentale care deja au legalizat casatoriile homosexuale.

merkel medalion Merkel, invinsa de gay

German Chancellor and Christian Democratic Union (CDU) Angela Merkel reacts during the second day of the CDU party meeting in Stuttgart December 2, 2008. In a speech at the party congress of her Christian Democrats (CDU) ahead of a general election next September, German Chancellor Angela Merkel said Germany would closely monitor the economic situation and be ready to act fast if necessary. REUTERS/Kai Pfaffenbach(GERMANY)

Noua lege, care urmeaza sa fie validata de camera superioara a Parlamentului pentru a intra in vigoare pana la sfarsitul anului, va acorda cuplurilor homosexuale dreptul la adoptie. Paradoxal, Angela Merkel a fost cea care a deschis calea legiferarii casatoriilor gay, dupa ce a declarat in premiera ca este pregatita sa-i autorizeze pe deputati sa voteze liber cu privire la acest subiect. Dar Merkel prevedea un vot numai dupa alegerile legislative din septembrie, pentru a organiza o dezbatere in partidul sau, divizat in chestiunea casatoriilor gay.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!