AcasăNewsMerkel, Barroso si Reding ne dau lectii la noi acasa

Merkel, Barroso si Reding ne dau lectii la noi acasa

Congresul PPE si summit-ul sefilor de stat si de guvern ai PPE care il va acompania vor strange la Bucuresti ”crema” popularilor europeni.

De aceasta data, Angela Merkel si Jose Manuel Barosso vin ei pe prispa lui Traian Basescu

Gazdele Congresului PPE sunt, in acest an, PDL si UDMR (partide membre ale PPE), iar organizarea evenimentului la Bucuresti este pusa pe seama ajutorului fratesc pe care popularii vor sa-l dea pedelistilor in ajun de alegeri. Motivul: un scor mai mare al PDL poate conserva suprematia PPE in Parlamentul European.

Cert este ca oficiali de prima marca ai UE vor fi prezenti la Bucuresti in zilele de 17 si 18 octombrie: Jose Manuel Barroso, Angela Merkel, Wilfried Martens, Viviane Reding etc. La alegerile pentru noua conducere a PPE va candida si Anca Boagiu, careia colegii de partid ii prevad castigarea fara probleme a unui loc de vicepresedinte. In calitate de responsabil al PDL cu problemele externe, sarcina primita in vara, Boagiu nu numai a coordonat relatia partidului cu PPE, dar a si raspuns de organizarea Congresului care are loc in aceasta saptamana.

author avatar
Simona Badulescu
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger