Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mergi la meciul Romania-Polonia? Te poti intoarce de la stadion cu metroul!

Mergi la meciul Romania-Polonia? Te poti intoarce de la stadion cu metroul!

Autor:

Metroul va circula dupa un program prelungit in seara zilei de 11 noiembrie, venind in ajutorul microbistilor sustinatori ai Nationalei tricolore.

 

metrou2 350x262 Mergi la meciul Romania Polonia? Te poti intoarce de la stadion cu metroul!Daca aveti bilete pentru meciul de vineri, de pe Arena Nationala, si va pregatiti sa urmariti live infruntarea Romania-Polonia, din cadrul preminariilor Mondialelor din 2018, puteti avea in vedere varianta de a va intoarce acasa cu transportul comun din subteran, si nu neaparat cu masina personala sau cu un taxi. Totul ca urmare a faptului ca garniturile vor circula pana dupa miezul noptii, adica vor avea programul prelungit cu 90 de minute.

Decizia, anuntata joi de Metrorex, vine ca raspuns la solicitarea Federatiei de Fotbal, din cate precizeaza oficialii companiei de transport. “Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la statiile capat de magistrala la ora 01:00 pe Magistralele 1, 2 si 3, respectiv la ora 01:45 pe Magistrala 4”, mentioneaza reprezentantii Metrorex, adaugand ca trenurile vor ajunge in statii la un interval nu mai mare de 10-12 minute unele de altele.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!