Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Membrii unor galerii de fotbal, la protestul din Piata Victoriei!

Membrii unor galerii de fotbal, la protestul din Piata Victoriei!

Autor:

Manifestatia din zona Guvernului e fost plina de tensiune si de incidente, in special dupa lasarea serii.

 

jandarm Membrii unor galerii de fotbal, la protestul din Piata Victoriei!Printre miile de oameni – multi dintre ei care ar fi vrut sa manifesta pasnic in Piata Victoriei- au aparut, mai nou, avertizeaza Jandarmeria Romana, si “persoane cunoscute ca facand parte din grupuri violente si galerii ale unor echipe de fotbal”, motiv pentru care se face apel ca “oamenii care protesteaza pasnic sa nu intre in conflict cu aceste persoane” si se repeta recomandarea ca femeile si copiii sa se retraga din zonele in care se produc violente.


2 comentarii to Membrii unor galerii de fotbal, la protestul din Piata Victoriei!

  1. Jder

    Burleanu sa traiasca ca futbalul salveaza! Macar daca eram si noi o Franta ma maccar o Croatie daca nu o Rusie in futbol. Ca englejii daca nu permite huligans pe stadioane or fi stiind saracii ce hram poarta. Ma da bine ca avem lideri de galerie stiti acum ce ne mai lipseste? Fotbal si echipe.

  2. livia

    Si SRI, cel care a ascultat 6 milioane de romani, nu a stiut nimic? Nu mai asculta? Sau doar cand vrea? Sau doar pe cine vrea? Sau a ascultat dar nu transmis mai departe? ce cautau aia acolo? De ce nu au fost izolati? Pai cum ramane cu titlul? Mitingul diasporei sau al huliganilor?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!