AcasăNewsMembrii Cabinetului Dancila renunta la SPP

Membrii Cabinetului Dancila renunta la SPP

Nici bine nu s-au instalat la Palatul Victoria prim-ministrul Dancila si noii ministri, ca despre echipa guvernamentala condusa – in premiera pentru Romania – de o femeie s-a aflat ca renunta la SPP, Serviciul menit a conferi protectie demnitarilor statului.

UPDATE: Ulterior s-a aflat ca nu toti membrii Executivului ar fi renuntat la SPP.

Dar si o prima reactie:

Noul ministru al Sanatatii: nu vad de ce as avea nevoie de SPP

Hotararea e vazuta de multi ca o reactie la afirmatiile liderului PSD, facute seara trecuta la TV, cu referire la seful Serviciului de Protectie si Paza, Lucian Pahontu. Si la ce i-ar fi spus un apropiat lui Paul Stanescu „ca undeva prin martie eu (Dragnea-n.n) o sa fiu executat”.

Cititi si: SPP, scos din Guvern de la ora 19.00!

Despre decizia in sine a vorbit, la Antena 3, secretarul general-adjunct al formatiunii social-democrate. „Am vorbit in ultimul an de implicarea SPP-ului si a domnului Pahontu in chestiuni de politica. Demnitari care sunt monitorizati, o baza de date care se strange la acest domn. Decizia este fireasca. In momentul in care acest SPP, in loc sa asigure siguranta demnitarilor, se ocupa de monitorizarea si spionarea demnitarilor si trimite informatii unui singur om care face analiza pe ele, nu e in regula”, a sustinut Codrin Stefanescu, citat de site-ul postului TV.

257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger