AcasăNewsMembrii "Academiei Infractorilor" au adunat zeci de ani de inchisoare

Membrii „Academiei Infractorilor” au adunat zeci de ani de inchisoare

Sentintele definitive primite, joi, din directia instantei de catre membrii gruparii infractionale totalizeaza nu mai putin de 84 de ani, cea mai mare pedeapsa primind-o fondatorul si, totodata, liderul autointitulatei „Academii a Infractorilor”, si anume Adrian Botez.

(foto: aradon.ro)

Tanarul va avea de executat o condamnare de 24 de ani, doua luni si 20 de zile. Pedeapsa in cazul lui Botez a fost redusa, comparativ cu cea dispusa in prima instanta, de catre judecatorii Tribunalului Bucuresti, respectiv cea de 30 de ani.

Celelalte persoane condamnate in dosarul de fata au ramas cu pedepsele dispuse de Tribunalul Bucuresti, cumuland aproape 6 decenii de detentie, au decis magistratii de la Curtea de apel Bucuresti.

Cauza de fata, instrumentata de catre procurorii DIICOT, a ajuns in instanta toamna trecuta. La momentul respectiv, 18 membri ai acestei grupari autointitulate „Academia infractorilor” – retea specializata in jafuri armate in magazine de lux din afara tarii, au fost trimisi in judecata. DIn cate au anuntat anchetatorii, prejudiciul in acest dosar ar fi fost unul de proportii, depasind 8 milioane de euro.

184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger