AcasăNewsMelescanu: SIE este un serviciu de informatii, nu o agentie de PR...

Melescanu: SIE este un serviciu de informatii, nu o agentie de PR

Acuzat, de interimarul Antonescu, ca a nu a vegheat suficient asupra imaginii externe a Romaniei in timpul crizei din vara, seful SIE ii da peste nas fostului sau presedinte, de stat si de partid.

Teodor Melescanu ii aminteste lui Crin Antonescu ca SIE se ocupa cu spionajul, nu cu fardarea imaginii Romaniei in strainatate

”Problema cu SIE e extrem de simpla: noi furnizam informatii, sigur ca nu toate sunt placute sau pozitive. Trebuie inteles ca noi nu suntem o agentie de PR, de promovare, suntem un serviciu de informatii, de spionaj”, a detaliat Teodor Melescanu fisa de post a SIE.

Crin Antonescu

Fostul liberal nu s-a multumit sa sublinieze ca SIE nu se ocupa de ”construirea imaginii” tarii, ci a si aruncat vina deteriorarii perceptiei externe asupra USL, afirmand ca totul a inceput dupa ce CCR s-a plans Comisiei de la Venetia de limitarea prerogativelor sale printr-o ordonanta de urgenta. Toata lumea intelege o batalie politica, dar partenerii nostri externi nu admit incalcarea anumitor principii, gen principiul separatiei puterilor, a conchis Melescanu.

author avatar
Simona Badulescu
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger