AcasăNewsMelescanu: Nu stiu unde se afla Cristian Sima, nu este o preocupare...

Melescanu: Nu stiu unde se afla Cristian Sima, nu este o preocupare a SIE

Teodor Melescanu, directorul SIE, a afirmat ca nu stie unde se afla la acest moment Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, si ca acest aspect nu constituie o „preocupare” a institutiei pe care o conduce.

Melescanu a declarat, in emisiunea „Dupa 20 de ani”, difuzata duminica de ProTV,  ca nu are informatii despre locul in care se afla Sima, despre care a sustinut ca nu l-a cunoscut personal. „Nu, in mod sincer nu stiu unde se afla Cristian Sima si nu este o preocupare a noastra”, a spus Melescanu.

Seful SIE a adaugat ca institutiei al carei sef este nu i s-a solicitat sa afle locul unde s-ar gasi brokerul. „Noua ni se poate face o cerere de activitate daca e vorba de o persoana care pune intr-adevar in pericol securitatea nationala, dintr-un motiv sau altul”, a afirmat Teodor Melescanu.

Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, sustinea, zilele trecute, la un post TV, ca a fugit din tara de teama, dupa ce a pierdut banii mai multor clienti, in urma unor tranzactii bursiere.

177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger