Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Melescanu, asteptat marti la Cotroceni

Melescanu, asteptat marti la Cotroceni

Autor:

La cateva zile de cand a mers la Parlament, pentru a da explicatii in fata Comisiei pentru politica externa a Camerei in privinta intentiei de mutare a ambasadei Romaniei in Ierusalim, Teodor Melescanu este asteptat cu lamuriri si la Presedintie.

 

TEODOR MELESCANU FANE 351 Melescanu, asteptat marti la CotroceniDin cate s-a anuntat de la Cotroceni, intrevederea cu ministrul de Externe figureaza pe agenda publica a sefului statului din ziua de marti, incepand cu ora 11.

De altfel, recent, aflat la Blaj, in momentul in care a fost intrebat in legatura cu subiectul amintit, raspunsul dat de presedinte a fost unul fata echivoc. “Deci, acum despre cea mai recenta speta cu declaratia, care a fost pregatita de Serviciul de Actiune Externa al Uniunii Europene, o sa il chem pe ministrul de Externe ca sa-mi explice ce si cum s-a discutat si care a fost motivatia pentru masura care s-a luat. Iar in privinta mutarii ambasadei, nu s-a facut absolut niciun pas, in nicio directie. Ambasada nu poate fi mutata fara acordul meu, punct. Indiferent cine, ce spune”, declara sambata Klaus Iohannis.

Anterior, intrebat daca a fost consultat in privinta blocarii de catre Romania a declaratiei Uniunii Europene privind mutarea ambasadei Statelor Unite la Ierusalim, Iohannis a spus negativ. “Iata, un nou exemplu cum PSD guverneaza foarte prost. Ei s-au folosit, acesti pesedisti, s-au folosit de lipsa unei claritati in legislatia in vigoare si au blocat un document la nivel european fara sa se consulte cu presedintele”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!