Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Melescanu, asteptat marti la Cotroceni

Melescanu, asteptat marti la Cotroceni

Autor:

La cateva zile de cand a mers la Parlament, pentru a da explicatii in fata Comisiei pentru politica externa a Camerei in privinta intentiei de mutare a ambasadei Romaniei in Ierusalim, Teodor Melescanu este asteptat cu lamuriri si la Presedintie.

 

TEODOR MELESCANU FANE 351 Melescanu, asteptat marti la CotroceniDin cate s-a anuntat de la Cotroceni, intrevederea cu ministrul de Externe figureaza pe agenda publica a sefului statului din ziua de marti, incepand cu ora 11.

De altfel, recent, aflat la Blaj, in momentul in care a fost intrebat in legatura cu subiectul amintit, raspunsul dat de presedinte a fost unul fata echivoc. “Deci, acum despre cea mai recenta speta cu declaratia, care a fost pregatita de Serviciul de Actiune Externa al Uniunii Europene, o sa il chem pe ministrul de Externe ca sa-mi explice ce si cum s-a discutat si care a fost motivatia pentru masura care s-a luat. Iar in privinta mutarii ambasadei, nu s-a facut absolut niciun pas, in nicio directie. Ambasada nu poate fi mutata fara acordul meu, punct. Indiferent cine, ce spune”, declara sambata Klaus Iohannis.

Anterior, intrebat daca a fost consultat in privinta blocarii de catre Romania a declaratiei Uniunii Europene privind mutarea ambasadei Statelor Unite la Ierusalim, Iohannis a spus negativ. “Iata, un nou exemplu cum PSD guverneaza foarte prost. Ei s-au folosit, acesti pesedisti, s-au folosit de lipsa unei claritati in legislatia in vigoare si au blocat un document la nivel european fara sa se consulte cu presedintele”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!