AcasăNews„Meleonaru' ” cu trabuc ieftin in gura

„Meleonaru’ ” cu trabuc ieftin in gura

Scena din filmul „Sa nu uit ca iubesc Romania”. Din Franta

Doamne, cum le mai spune el! Ce le mai potriveste el din cuvinte. I-auzi aici strigatura de pe Facebook: „Romania ne-a fost sterpelita de un grup obscur de ganditori ai puiului la ceaun, de teoreticieni ai supei de praz, de cavaleri ai ordinului prostiei ca forma de rezistenta”. Si unde mai pui la socoteala ca suntem si complici ai Vioricai Dancila cand ii luam apararea. Frumos le mai nimereste el, Rares Bogdan, ca un caramb scalciat al bocancului de cultura.

Scena din filmul Sa nu uit ca iubesc Romania Din Franta

„Meleonaru’ ” cu trabuc ieftin filosofeaza de pe tarasa unei carciumi din Franta, una din cele cateva zeci de mii de care te izbesti la tot pasul. Vinurile de la masa lui sunt cele mai scumpe, mancarea e cea mai dichisita.

Actor in filme cu pupaturi

Cu trabucul, insa, l-am prins. Nu e Gurkha Black Dragon, ala de 1.150 de dolari bucata. Si nici Cohiba Behike, de 78 de dolari, care e mai accesibil. Mie mi se pare un chistoc arestat de pe jos, sters de bale pe pantaloni si trantit in coltul gurii pentru impresie artistica de cocalar. Sau imprumutat de la vecinul de pahar, pe care l-o fi pacalit ca joaca intr-un film de dragoste, „Sa nu uit ca iubesc Romania”, alaturi de Melinda Clarke. Si care, la toate scenele sarutului, este inlocuita cu Cozmin Gusa din cauza buzelor lui cu totul altfel. Se plange „Meleonaru’ ” de gafele coanei Dancila, cum a mutat ea capitalele si, mai nou, cum a incurcat Campia Libertatii cu Campul lui Horea. Iar din cauza asta rade lumea de noi. Motiv pentru care el viseaza la un protest impotriva prostiei.

Pe poteca pan la Roma

Ceea ce bumburlacul cu trabucuri ieftine uita este ca, in 2014, in noaptea alegerilor, urla ca un coiot impuscat in… in…, da, impuscat acolo, in cuvantul ala care, cred eu, a inspirat numele animalului, ei bine, urla ca ambasada Romaniei din Torino a fost atacata si ca ambasadorul a chemat in ajutor jandarmeria franceza. Rares, coiot mic si strans de cuvantul ala, Romania nu are ambasada la Torino. Ia-o pe poteca vreo 700 de km pana la Roma si dai de amabasada noastra. A chemat jandarmeria franceza? In excursie poate. Ce treaba sa aiba francezii sa intervina in Italia?

Suna-ma! Te astept „ca cum”

„Meleonarule”, mai tii minte cand ai mutat Strasbourg-ul in Belgia, ciordind francezilor mandrete de oras? Te-a mancat in pardon sa te rupi in parturi cu transmisia ta duplex, din Belgia si Franta. Cred ca nici acum nu te-ai prins ca Strasbourg e in Franta, nu in Belgia. Rares, eu cred ca era mai bine sa nu pleci din Cluj fara nota 20 la Geografie. De aia eu inca mai cred ca ai ajuns la Bucuresti tot pentru ca nu te-ai uitat bine in manual, poate era vorba de altceva, nu de comuna asta cu guvern, asfalt si metrou. Ma gandesc la Barbulesti. Seamana putin daca citesti prea repede, iti fug ochii, dar are o rima magnifica. Suna-ma cind ajungi in tara si-ti raspund direct cu rima.

Bani multi, datrabucul mic

„Gudurel”, alintatura de la Costachel Gudurau, asa, ca intre prieteni, da’ ce ti-a venit sa spui despre Clujul tau ca este Barcelona, Sankt Petersburg, Milano sau Munchen, cu ceva vreme in urma? Ti s-a parut ca esti mai cult la nervii craniului sau voiai doar sa-i impresionezi pe cei 100 de telespectatori care se uita la „Jocuri de putere”, crezand ca sunt desene animate? In fine, nu astept raspuns de la tine, dar zi-mi macar daca e adevarat ca iti pui intrebari pe Facebook de pe un calculator, si apoi tot tu iti raspunzi de pe un altul, din alt birou? Ce, ti se pare ca nu te-au vazut colegii? Colegii aia pe care ii tragi in piept cu asigurarile, de aia zic. Hai, ma, ca deja ma enervezi, la cati bani ciordesti nu ai avut si tu macar de un trabuc ca lumea?

author avatar
Valentin Boeru
3.296 afisari

6 COMENTARII

  1. Cum poate Rareș Bogdan ( zis si Eti din ardeal datorită părului abundent pe care il are de la tălpi până în palme) să ne dea nouă lecții de moralitate și dreptate?!?!
    Bine că s-a cizelat și el putin în ultimul timp….  Anul trecut dacă vă uitați la reluări avea parul pe mâini de zici ca avea mănuși.
     Dar să nu ne luăm de handicapul „omului” , să ne luam de penibilitatea de care dă dovadă și de continuitatea prostiei.

    Un prost este acela care face aceleași  lucruri, dar așteaptă alte rezultate…

    Cum ne da el lecții de viață și ne tine morală,  cand Realtitatea are cele mai mari datorii la stat!!!

    Atât de prosti sunt unii români!!!
     Unii îl ascultă, iar alții îl mai si cread, păcat! Noi, românii…

    Dragă Rareș, poate ai început să fumezi  „fân” de la Oreste, dar să stii că nu ai haz, doar pentru pupincuristii tai din emisiune, aceași invitați de 2 ani, penibil…

    Să nu uiti să iti iei si colac de salvare…
    Asta in caz că se v-a afla câte spagi și măgarii ai facut…

    Degeaba invoci la tv întruna ca un berbec, de copii. Orice stire sau subiect dezbatut, marjezi pe copii.

    Asta pentru a sensibiliza publicul!

    V-a plângeti că v-a prostit Ceausecu, Iliescu și Băsescu, dar vă lăsați manipulați de Rareș Bogdan, rusine români!!!
     Să isi plătească taxele și pe urmă să ne dea nouă lecții de moralitate și dreptate!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger