Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Melania, Ceauseasca de la Casa Alba

Melania, Ceauseasca de la Casa Alba

Autor:

Prima Doamna a Americii a cerut public, marti, demiterea  consilierului 2 pe probleme de securitate nationala. O premiera.

 

melania Melania, Ceauseasca de la Casa Alba

Stearsa pana acum, doamna Trump pare sa aiba orgolii mai mari decat se credea

O noua dovada, subliniaza presa americana, a luptelor interne de la Casa Alba. Melania Trump, nu este clar in ce calitate, a cerut plecarea lui Mira Ricardel, adjunctul consilierului lui Donald Trump pentru securitate nationala, John Bolton. “Biroul Primei Doamne considera ca (Mira Ricardel) nu mai merita onoarea de a lucra la Casa Alba”, a notat in comunicat purtatoarea de cuvant a Melaniei Trump, Stephanie Grisham. Potrivit presei americane, Ricardel era tinta a criticilor din partea anturajului Melaniei Trump, dupa calatoria sa in Africa, luna trecuta. Astfel,  personalul Primei Doamne si Ricardel s-au infruntat in timpul vizitei in Africa cu privire la lucruri precum locul in avion si cererea de a folosi resursele consiliului national de securitate. Echipa Melaniei o suspecta pe Mira Ricardel ca este la originea unor ”relatari negative” cu privire la Prima Doamna si a colaboratorilor ei. Rumorile in jurul acestui conflict le completeaza pe cele care anunta noi demiteri la Casa Alba, dupa cea a ministrului Justitiei, Jeff Sessions, saptamana trecuta. Tot potrivit presei, Ricardel a fost obiectul unei discutii aprinse intre John Bolton si John Kelly, secretarul general al Casei Albe care incearca de mai multe luni sa o indeparteze pe Ricardel. Mira Ricardel l-a infruntat verbal pe secretarul Apararii, Jim Mattis, si pe ministrul Securitatii interne, Kirstjen Nielsen, o protejata a lui John Kelly, cu privire la gestiunea migrantilor sud-americani arestati la frontiera SUA. Kirstjen Nielsen ar urma la randul ei sa fie demisa.


1 Comentariu la Melania, Ceauseasca de la Casa Alba

  1. Sfarleaza

    Heh, i-ar pute lui Melania sa știe sa facă polimeri sau salam cu polimeri și s-o cheme doamna academician de renume internațional.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!