Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Melania, acuzata iar de plagiat

Melania, acuzata iar de plagiat

Autor:

Prima Doamna a Americii si-a prezentat campania ”Be Best”, centrata pe protectia copiilor si adolescentilor in mediul online. Problema: brosura s-a dovedit a fi un copy-paste dupa un document publicat sub administratia Obama.

 

melania Melania, acuzata iar de plagiat

Dupa ce sotul ei injura pe Twitter, Prima Doamna gafeaza cu cyber-hartuirea

”Este responsabilitatea noastra ca adulti sa le reamintim copiilor ca, in mod verbal sau online, trebuie sa-si aleaga cuvintele cu atentie si sa vorbeasca cu respect si compasiune”, a lansat sotia lui Donald Trymp- cunoscut de altfel pentru ironiile si insultele pe care le lanseaza pe Twitter. Melania Trump a explicat ca initiativa „Be Best” urmareste promovarea unui stil de viata sanatos, sa incurajeze folosirea retelelor sociale in scopuri pozitive si sa combata abuzul de opioide. Insa jurnalistii au realizat ca brosura de prezentare seamana ca doua picaturi de apa cu un document publicat in 2014 de catre Comisia Federala a Comertului. Initial, brosura despre siguranta online a fost atribuita „Primei Doamne Melania Trump si Comisiei Federale de Comert”. Dupa ce s-au descoperit asemanarile cu brosura din perioada Obama, textul a fost modificat: „O brosura FTC, promovata de Prima Doamna Melania Trump”. Melania Trump s-a mai aflat sub acuzatia de plagiat in 2016, cand s-a dovedit ca discursul rostit de ea la Conventia Nationala Republicana seamana izbitor cu locutiunea rostita de Michelle Obama in 2008, la Conventia Democrata, cand i-a adus un omagiu sotului ei care urma sa fie investit candidat in cursa pentru Casa Alba.


1 Comentariu la Melania, acuzata iar de plagiat

  1. Dorina

    Unele nu pot accepta ca e atat de frumoasa … la varsta ei! Invidia e un sentiment urat! Si pot inventa orice! Orice spune e interpretat! Eu o plac si plagiata!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!