AcasăNewsMel B s-a culcat cu Geri

Mel B s-a culcat cu Geri

“O bomba Spice Girls”

Melanie Brown a dezvaluit ca a avut o aventura de o noapte cu colega sa din trupa Spice Girls, Geri Horner.

O bomba Spice Girls

Brown, 43 de ani, a spus ca aventura a avut loc in perioada de glorie a formaţiei şi au glumit dupa aceea in legatura cu asta. Ea a spus ca Horner, 46 de ani, o va „ucide” pentru ca a dezvaluit acest lucru.
Brown a dat din cap in semn de confirmare cand a fost intrebata de prezentatorul emisiunii Good Morning Britain, „Te-ai culcat cu Geri?”.

Cantareaţa, care este bisexuala, şi-a exprimat admiraţia pentru „sanii extraordinari” ai lui Horner.”(Geri) ma va uri pentru asta, dar este un fapt. S-a intamplat şi am glumit dupa aceea in legatura cu asta. Am fost cele mai bune prietene. Ai facut vreodata asta?”, l-a intrebat ea pe Piers Morgan.Intrebata de cate ori s-a intamplat asta, Brown a raspuns ca o singura data.”Este o ştire bomba. O bomba Spice Girls. N-ai recunoscut niciodata asta inainte? Oamenii vor fi fascinaţi”, a spus Morgan.”Da, am spus-o acum. O sa ma omoare (Geri), la fel şi soţul ei”, a mai spus Mel B. Geri Horner este casatorita cu directorul echipei de Formula 1 Red Bull, Christian Horner.

author avatar
Andrei Coman
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger