AcasăNewsMedicul Ianceu, supravietuitor al accidentului aviatic din Apuseni, din nou la spital

Medicul Ianceu, supravietuitor al accidentului aviatic din Apuseni, din nou la spital

Sorin Ianceu, unul dintre doctorii raniti in accidentul aviatic din Apuseni, a ajuns din nou la Spitalul Judetean din Cluj.

La primele ore ale zilei de luni, sprijinindu-se in carje, medicul a venit de la Oradea la CLuj, pentru un control de rutina. Ianceu le-a spus jurnalistilor care l-au asteptat la intrarea in unitatea medicala ca inca are dureri la coloana. Urmeaza ca tanarul medic sa fie supus unui set complet de investigatii, pentru ca specialistii sa vada evolutia pacientului si sa stabileasca pasii de urmat in tratament.

Ianceu a fost externat de la Cluj, in urma cu o saptamana, dupa aproximativ 14 zile in care a stat internat la Spitalul Judetean, unde au fost adusi, la cateva ore dupa accident, atat el, cat si medicii Zamfir, Calu si Pivniceru, de la Bucuresti, precum si copilotul Razvan Petrescu.

Cei cinci au supravietuit accidentului aviatic din Apuseni, care a avut loc pe 20 ianuarie. DIn befericire, pilotul Adrian Iovan si sutdenta la medicina Aurelia Ion au pierit in tragedia cumplita. Va amintim ca salvatorii au ajuns la victime dupa aproape sase ore dupa ce pilotul a aterizat fortat inttr-o zona inalta de la limitele judetelor Alba si Cluj. La acest moment, ancheta in acest caz a ajuns in atentia Parchetului militar, ai carui specialisti urmeaza sa stabileasca cauzele, dar si vinovatii pentru producerea nenorocirii.

Sursa foto: captura antena3.ro

559 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger