AcasăNewsMedicul cu 8 clase a facut peste 30 de operatii

Medicul cu 8 clase a facut peste 30 de operatii

Medicul estetician cu 8 clase a facut peste 30 de operatii desi nu stia sa se spele corect, chirurgical, pe maini. Cu toate acestea,  Matteo Politi  a reusit sa pacaleasca zeci de femei dar si doi spanioli cu diploma lui falsa. Cu toate acestea, se pare ca astfel de noi cazuri sunt desoperite de minsitrul Sanatatii aprope zilnic.

Conform anchetatorilor, costul mediu al interventiilor chirurgicale facute de medicul fara studii a fost de 1.000 de euro.  Cu toate acestea, doar 16 femei operate de Politi au dat  declaratii laPolitie, insa niciuna dintre acestea nu a vrut, pana acum, sa depuna plangere. De rusine sau pentru ca nu pot sa spuna prin ce traume au trecut  cele mai multe femei au sunat la numarul pus la dispozitie de autoritati doar ca, inca, nu si-au asumat tragedia. Mai mult, anchetatorii sustin ca au pe lista lor si doua victime ale medicului cu 8 clase de sex masculin. Ar fi vorba despre doi barbati spanioli cu afaceri in Romania, care i-au cerut asa-zisului specialist sa le scoata ”pungile” de sub ochi sau ca le corecteze cearcanele.

Cum isi racola clientela

Politi spunea ca s-a specializat in America si Marea Britanie. Cei care ajungeau pentru analize medicale in clinicile private din Capitala erau indemnati sa apeleze la „specialistul” Matteo Politi, alias medicul estetician Mathew Mode. Barbatul era prezentat de clinici ca un renumit chirurg. Falsul medic obisnuia sa-si petreaca noptile in cluburile de fite din Bucuresti. Aici, Politi intra in vorba cu femei, carora le spunea ca le poate face sa arate mult mai bine.

Alt caz de medic fals

Un nou caz de medic fals a fost dezvaluit, de data aceasta fiind vorba de o persoana de la o institutie spitaliceasca din cadrul sistemului public, Spitalul Clinic de Urgenta Ilfov. Aici a lucrat vreme de 10 ani o femeie in varsta de 30 de ani, care si-ar fi falsificat diploma de studii. Femeia se dadea drept medic ginecolog si sustine ca nu a facut nicio operatie.

author avatar
Andrei Coman
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger