Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Medicii demisionari de la Colentina nu se intorc, desi managerul a plecat

Medicii demisionari de la Colentina nu se intorc, desi managerul a plecat

Autor:

Din pacate pentru pacientii care se bazau pe priceperea si omenia lor, cei doi tineri medici care recent si-au anuntat plecarea de la Spitalul Colentina, atragand atentia asupra unor probleme cu care s-au confruntat pana sa ia hotararea de a demisiona, nu revin pe posturi.

 

dr. Ionut Gobej 509x500 Medicii demisionari de la Colentina nu se intorc, desi managerul a plecatTransmitand faptul ca -pe fondul plecarii din functie a managerului interimar Sivi Ifrim – nu vor renunta la decizia anuntata zilele trecute, unul dintre cei doi tineri specialisti neurochirugi de la Colentina, medicul Gobej, s-a declarat “deosebit de bucuros ca s-au creat premisele” solutionarii problemelor care i-au facut, practic, sa plece din spitalul amintit.

Aducand in sprijinul deciziei de a nu se intoarce din drum ratiuni ce tin de onoare, specialistul a anuntat, la scurta vreme dupa ce primarul Firea a fost la spitalul Colentina, pentru discutii menite sa rezolve problemele invocate de cei doi specialisti, faptul ca e gata sa vina la spital, sa ajute, dar fara ca asta sa insemne ca trece peste demisie. “N-avem cum sa revenim (…) se pare ca s-au facut multe, multe demersuri ca lucrurile sa se indrepte intr-o foarte scurta perioada de timp, lucru extrem de bun pentru toti colegii nostri (…) daca mi se va permite, voi putea veni in spital sa ajut atunci cand va trebui, insa fara a renunta la demisie”, a explicat medicul Gobej.

sursa foto: doctorulzilei.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!