AcasăNewsMedicii au ramas socati cand au vazut ce are acest timisean in...

Medicii au ramas socati cand au vazut ce are acest timisean in burta

Un barbat de 42 de ani, din comuna Nadrag, judetul Timis, i-a infiorat pe medici, dupa ce acestia au vazut ce avea individul in stomac.

Fost puscarias, barbatul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, a acuzat dureri din ce in ce mai mari de stomac. Supus unui control amanuntit, barbatul a recunoscut ca durerile provin din cauza unor linguri inghitite in urma cu mai multi ani.

In ciuda chinurilor prin care trece individul, medicii refuza sa-l opereze pe motiv ca acesta nu are asigurare medicala.

Conform exclusivtm.ro, povestea barbatului este extrem de interesanta. In urma cu circa cinci ani, abia eliberat din inchisoare, barbatul l-a amenintat pe primarul comunei Nadrag ca inghite toata mobila din casa daca nu i se ofera de lucru.

Dupa ce a inghitit cateva linguri, barbatului i s-au oferit mai multe joburi, insa le-a refuzat pe toate considerand ca nu sunt de nasul lui. Si asa, fostul puscarias a ramas si fara job si cu mari probleme de sanatate din cauza lingurilor inghitite.

sursa foto: exclusivtm.ro

author avatar
Cristi Ionita
663 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger