AcasăNewsMedici de la Spitalul Universitar din Viena vor opera la Polisano

Medici de la Spitalul Universitar din Viena vor opera la Polisano

Sibiu, 27.06.2016: Spitalul European Polisano isi dezvolta oferta de servicii medicale, in special pe linia de obstetrica-ginecologie, neonatologie si FIV, in parteneriat cu o clinica de renume din Viena. Pacientii romani vor beneficia de expertiza unor specialisti recunoscuti international, in cadrul spitalului din Sibiu, inclusiv in cazurile cu patologii foarte complicate.

Spitalul European Polisano continua sa construiasca parteneriate strategice de dezvoltare cu mari centre medicale din Europa si cu specialisti de renume mondial in diverse ramuri ale medicinei, conform liniei trasate de presedintele Grupului Polisano, av.dr. Remus Borza. Astfel, zilele acestea, o delegatie austriaca formata din reprezentanti ai unei clinici universitare de prestigiu din Viena, din care au facut parte dr. Anca Gocan si prof.univ.dr. Martin Imhof, seful departamentului de Obstetrica si Ginecologie al Spitalului Universitar Korneuburg, expert in fertilitate, reproducere umana asistata si terapie hormonala de substitutie, a vizitat Spitalul Polisano.

In cadrul acestei vizite de lucru, la care au participat, alaturi de conducerile clinicilor, conf.dr. Paul Porr, dr. Ovidiu Gligor si dr. Adriana Radu, a fost discutata incheierea unui parteneriat prin care oferta de servicii medicale a spitalului din Sibiu va fi dezvoltata cu aportul unor medici de renume din Austria. Aceasta noua colaborare prevede, in prima faza, dezvoltarea sectiilor de obstetrica-ginecologie, in cadrul carora vor fi abordate cazuri patologice complexe, beneficiind de know-how-ul specialistilor austrieci. Acestia vor oferi consultanta medicilor sibieni si vor participa la interventiile chirurgicale complicate realizate la Sibiu.

“Am gasit aici o echipa tanara si entuziasta si un spital cu o dotare excelenta. In urma vizitei, am constatat ca avem si o viziune comuna asupra conduitei medicale si a protocoalelor terapeutice acceptate la nivel international, astfel incat putem incepe o colaborare pentru dezvoltarea serviciilor medicale, in prima faza in zona de obstetrica-ginecologie, FIV si neonatologie”, a declarat prof.univ.dr. Martin Imhof, la finalul intalnirii. Echipa de specialisti din Viena va veni la Sibiu, in curand, pentru primele interventii chirurgicale, ce vor fi efectuate in cadrul Spitalului Polisano.

“In urma acestei colaborari, pacientii vor beneficia la Sibiu de aceleasi standarde si acelasi profesionalism pe care le pot gasi si in clinicile din Austria, avand expertiza unora din cei mai mari specialisti din lume”, a declarat dr. Ovidiu Gligor, managerul spitalului Polisano.

Parteneriatul cu clinica vieneza prevede, in viitor, si dezvoltarea serviciilor pe alte linii disciplinare, o colaborare la nivel  academic, prin organizarea de evenimente stiintifice comune, dar si dezvoltarea turismului medical, Sibiul avand un potential foarte mare, potrivit partenerilor externi, prin promovarea unor pachete de tipul “One Day Check-Up”, produs lansat de curand de Polisano.

 


Despre Spitalul European Polisano

Infiintat in anul 2013, Spitalul European Polisano din Sibiu este cea mai recenta si moderna investitie in domeniul medical din Romania, realizata prin prisma celor 20 de ani de experienta si activitate a Clinicii Polisano. Acesta face parte dintr-o structura integrata de centre de excelenta in medicina la nivelul Europei si reprezinta o noutate pe piata serviciilor medicale din Romania, atat prin dotarea de exceptie, cat si prin colaborarile stabilite in premiera cu universitati de medicina de prestigiu din Austria, Franta si Canada, dar si prin acordurile incheiate cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu si cu Spitalul Clinic Judetean Sibiu.

author avatar
National
474 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger