Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » “Medic fals”. Pintea: Ministerul Sanatatii nu a dat echivalarea acelei diplome

“Medic fals”. Pintea: Ministerul Sanatatii nu a dat echivalarea acelei diplome

Autor:

O situatie greu de imaginat – relatata in presa – a ajuns in atentia opiniei publice din Romania, inclusiv a autoritatilor.

 

pintea ministrul sanatatii 350x210 Medic fals. Pintea: Ministerul Sanatatii nu a dat echivalarea acelei diplomeDupa ce s-a aflat, dintr-un cotidian central, ca un presupus fals medic italian ar fi profesat in Romania, ministrul Sanatatii a avut o prima reactie. “Am aflat astazi dimineata din presa (…) Ministerul Sanatatii nu a dat echivalarea acelei diplome (de studii-n.n), fara acea echivalare nu putea obtine (…) avizul de libera practica. Directia de Sanatate Publica a dat un document pentru codul de parafa, vom vedea ce s-a intamplat (…) nici macar nu am fost intrebati oficial despre acest aspect”, a declarat Sorina Pintea.

“A fost lasat ilegal sa operaze, nu poti opera doar cu un cod de parafa, ai nevoie de mai multe documente. Cei care l-au angajat, l-au angajat ilegal, dar si aici trebuie sa vedem”, a mai punctat ministrul Sanatatii.

Libertatea” a iesit cu un material de presa din care reiesea ca “de un an de zile, un fals medic de chirurgie plastica lucreaza la cinci clinici din Bucuresti si opereaza zeci de oameni”, fara sa fi avut macar studii de medicina.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!