AcasăNewsMeciul Romania – Olanda: Metroul, program prelungit pentru preluarea suporterilor

Meciul Romania – Olanda: Metroul, program prelungit pentru preluarea suporterilor

S-a anunțat programul circulației trenurilor de metrou în perioada Paștelui și în noaptea de Înviere (foto: metrorex.ro)

Meciul Romania-Olanda, de marti seara, duce la prelungirea programului metroului. Garniturile vor circula pana la miezul noptii, pentru a prelua suporterii de la National Arena.

metrou-statii-noi-foto-metrorex.ro
(foto: metrorex.ro)

Spectatorii care si-au cumparat bilete pentru a vedea meciul Romania-Olanda pe Arena Nationala scapa de grija ca nu mai prind mijloace de transport in comun, la plecarea de la stadion. Si asta pentru ca programul metoului se prelungeste in aceasta noapte. „Circulatia trenurilor cu calatori pe magistralele de metrou 1, 2, 3 si 4 se va prelungi cu o ora, trenurile vor circula la un interval de maxim 10 minute”, anunta Metrorex.

Meciul Romania-Olanda, din cadrul grupei D a preliminariilor Cupei Mondiale 2014, incepe la orele 21. Dupa incheierea partidei, spectatorii care pleaca de la Arena Nationala mai au timp sa prinda metroul catre casa. „Ultimele trenuri cu calatori vor pleca de la capetele de statii in data de 17.10.2012 la orele 00:00 pe magistralele 1, 2 si 3, respectiv pe magistrala 4”, se mai precizeaza in comunicatul Metrorex.

518 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger