AcasăNewsMeciul Dinamo-Athletic Bilbao. Au intrat in vigoare restrictiile de circulatie in apropierea...

Meciul Dinamo-Athletic Bilbao. Au intrat in vigoare restrictiile de circulatie in apropierea Arenei Nationale

Cu mai putin de trei ore inainte de inceputul meciului pe care formatia antrenata de catre cosmin Contra il va juca, pe Arena Nationala, contra echipei Athletic Bilbao se vor pune in aplicare mai multe restrictii de circulatie in zona stadionului.

Deja Politia Romana a anuntat ca, incepand cu ora 18.00, „se va restrictiona traficul rutier, cu exceptia R.A.T.B., progresiv, in functie de afluenta publicului si daca situatia o va impune, cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, dupa cum urmeaza:

– Str. Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson;

– Str. Pierre de Coubertin, intre Sos. Vatra Luminoasa si rondul de la intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson;

– Bd. Basarabia intre Piata Muncii si Bd. Chisinau;

– Str. Toni Bulandra intre Vatra Luminoasa si rond Str. Maior Coravu”.

Totodata, din directia RATB s-a precizat faptul ca, pe fondul aplicarii restrictiilor de circulatie, pe Bd. Pierre de Coubertin, tronsonul cuprins intre Str. Vatra Luminoasa si intrarea in stadion, incepand cu ora 18 „liniile 86 si 90 vor functiona pe traseul de baza intre terminalele ,,Dridu”, respectiv ,,Valea Argesului” si intersectia Str. Vatra Luminoasa/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, pana la Depoul Vatra Luminoasa”.

Meciul Dinamo-Athletic Bilbao va incepe la ora 20.30.

foto:Facebook/Politia Romana

73 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger