Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » McLaren a construit o superarmura

McLaren a construit o superarmura

Autor:

Cu toate ca asociem numele McLaren in mare parte cu supermasinile pe care acestia le dezvolta, firma de fata are si un departament numit McLaren Applied Technologies ce se ocupa cu dezvoltarea de echipmente si sisteme folosite in zona sport, medicina sau aparare.

 

armura 1 McLaren a construit o superarmuraUn miliardar ce a suferit un accident teribil, unul din care a scapat viu din fericire, dar nu si fara afectiuni. Atat cutia toracica, cat si sternul au fost afectate serios incat acesta are parte de dureri incredibile chiar si atunci cand cineva il atinge cu mana. Pentru ca riscul de vatamare era unul serios, acest miliardar anonim a apelat la departamentul McLaren mai sus mentionat pentru fabricarea unei armuri nemaivazute si indestructibile. armura 2 McLaren a construit o superarmura armura McLaren a construit o superarmuraCeea ce echipa de la McLaren a si facut. Armura pe care o vedeti are rolul de cutie toracica, protejand organele vitale si fiind totodata usor de purtata sub o camasa. Se pare ca intreg proiectul a fost o provocare serioasa pentru cei de la McLaren si aflam ca la dezvoltarea armurii au contribuit ingineri mecanici, designeri, dar si alti membri ai echipei din diverse categorii de expertiza.


1 Comentariu la McLaren a construit o superarmura

  1. Mihaela

    Oferim munca part-time: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: newopportunity801@gmail.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!