AcasăNewsMayweather, la shopping: bon fiscal de un metru

Mayweather, la shopping: bon fiscal de un metru

Dupa ce a incasat circa 350 de milioane de dolari, boxerul Flyod „Money” Mayweather s-a gandit ca e cazul sa isi rasfete un pic si staff-ul care l-a ajutat sa-l infranga pe luptatorul UFC irlandez Conor McGregor.

Mayweather a avut grijă ca din banii câştigaţi după mecul cu McGregor să cadorisească întreg staff-ul său

E drept, dupa meci, Floyd a dat si un chef, asa cum a facut si McGregor, cu toate acestea, marele boxer a considerat ca nu e de ajuns pentru staff-ul sau, asa ca a umplut niscai valize cu valuta forte si a descins in forta la un magazin Gucci, unde a facut foarte multe cumparaturi.

De firma

De altfel puteti vedea si cat de lung este bonul cu care s-a ales dupa sedinta de shopping. Nu a fost dezvaluita suma cheltuita de campion, dar se stie cu siguranta ca el a sosit insotit de noua oameni, toti din staff-ul sau. Acestia si-au ales tot ce au vrut, inclusiv ceva incaltari, din cate am inteles, iar Mayweather, ca un domn in adevaratul sens al cuvantului, le-a platit. Si daca tot vorbim de bani, cu o zi inainte, Floyd a fost surprins in timp ce-si lua banii obtinuti din meciul cu McGregor. Pe scurt, sportivul american a fost filmat in timp ce ducea milioanele de dolari spre masina personala!!!. Doi oameni de incredere l-au ajutat sa umple portbagajul. Da, sa umple portbagajul, oameni buni. Curios, la un asemenea nivel nu se folosesc conturile bancare?

Bunesele de surori ale lui Conor

Conor McGregor a ajuns, peste noapte, o vedeta internationala si nu numai un luptator UFC faimos. Si uite asa, s-a aflat ca pe parintii lui ii cheama Tony si Margaret. Da, dar el mai are si doua surori care acum fac furori in presa britanica. Ele se numesc Erin si Aoife si par obisnuite dintotdeauna cu luxul. Amandoua poarta Rolex, iubesc vacantele pe iahturi si sampania bine frapata. Vorbind despre ele, Mcgregor spune ca le iubeste enorm deopotriva si ca, in afara, de parintii sai, ele sunt cele mai mari sustinatoare ale sale. Probabil ca dupa meciul cu Mayweather, Conor a avut grija si le-a cumparat ceva frumos amandurora.

Surorile lui Conor, frumoase, sexy, dar parca prea obisnuite cu o viata de lux

McGregor e ranit

Irlandezul Conor McGregor a fost suspendat doua luni, din motive medicale, dupa meciul cu Floyd Mayweather. In urma suspendarii primite de la Comisia Atletica a statului Nevada, McGregor nu va putea sa lupte, nici la box, nici in MMA, pana la 26 octombrie. El nu are voie sa se antreneze pana la 11 octombrie. La meciul cu campionul la box Mayheather, McGregor ar fi incasat 170 de lovituri.

author avatar
Catalin Dumitrescu
861 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger