AcasăNewsMatusa fetelor descoperite moarte intr-o padure din Vrancea, impreuna cu mama lor,...

Matusa fetelor descoperite moarte intr-o padure din Vrancea, impreuna cu mama lor, gasita!

Cautata de zile intregi, atat de apropiati, cat si de fortele de ordine, femeia in varsta de 41 de ani a fost descoperita, luni, in zona satului vrancean Mahriu.

Familia deja greu incercata de pierderea, dintr-un foc, a trei apropiati e lovita de o noua drama. La cateva zile dupa ce disparuse fara urma, dupa ce plecase seara, catre casa, alaturi de sora sa si de copilele acesteia din urma, strabatand o padure din judet, femeia a fost gasita luni, la o zi dupa ce politistii vranceni emisesera un comunicat in privinta disparitiei sale.

Din pacate, presa locala anunta ca si ea a fost descoperita fara suflare, asemeni rudelor sale – o femeie in varsta de 44 de ani si doua copile de doar 3 si 14 ani, ale caror trupuri fara viata au fost identificate, saptamana trecuta, intr-o padure din comuna Poiana Cristei. Cele trei au fost conduse pe ultimul drum, sambata.

Cauza mortii femeii urmeaza sa fie stabilita de legisti. In cazul rudelor sale, se ia in calcul varianta ca mama si cele doua fiice sa fi murit de frig.

593 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger