AcasăNewsMasuri speciale la Sinaia pentru nunta principelui Nicolae

Masuri speciale la Sinaia pentru nunta principelui Nicolae

 De Cazinoul de la Sinaia se leaga multe legende si blesteme. A doua zi dupa inaugurare s-au sinucis doi frati milionari, este locul in care si-au pierdut averile bogatii vremii, iar altii s-au imbogatit peste noapte. Tot aici va avea loc si nunta anului, casatoria Principelui Nicolae cu Alina. Iar zvonul potrivit caruia Principesa Margareta a acceptat invitatia nepotului Regelui Mihai I de a-i fi nasa a fost infirmat ieri.

„Sinaia e un oras special in care se intampla multe evenimente. Probabil va fi inchisa criculatia intre Biserica Sfantul Ilie si Cazinonul din Sinaia, pe o lungime de doi kilometri. Nunta se va tine la Cazino, in sala oglinzilor, o sala celebra. E un loc de cultura. Am primit si eu invitatie si voi merge cu mare placere” primarul din Sinaia, domnul Vlad Oprea. Acesta a infirmat si povestea nasitului de catre cuplul Margareta si Radu Duda. Reamintim ca odata cu anuntul casatoriei, principele Nicolae a lansat public invitatia catre matusa sa Margareta de a le fi parinte spiritual. „Din cate stiu, nu sunt foarte multi politicieni invitati. E prima nunta care se desfasoara Sinaia dupa 70 de ani de zile. Ultima data s-a casatorit Principesa Ileana, fiica regelui Ferdinand. Pe invitatia primita nu e trecuta Majestatea Sa, Margareta. Nu am retinut  numele nasilor”, a declarat primarul din Sinaia.  La nunta vor veni invitati din 13 tari, printre care ambasadori si membri ai unor familii regale. Nepotul Regelui Mihai a dezvaluit  deja ce va purta el in ziua nuntii, la cununia religioasa: un costum de tip Morning Coat, un ‘costum mai englezesc’, iar pentru seara ‘White Tie’.Nunta  anului va avea loc pe 30 septembrie.

author avatar
Andrei Coman
749 afisari

2 COMENTARII

  1. Majestățile p..ii! Lingău de cursuri venetice. Îi doare-n cur pe români de parangheliile cu ștaif ale lipitorilor ăstora. Li se dă prilej să le mai înjure oleacă. Auzi la el, majestatea sa! Ce slugă prea-umilă! Vomiți,nu alta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger