Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Masini inghitite de pamant la Roma

Masini inghitite de pamant la Roma

Autor:

In centrul Romei, o strada intreaga, Livio Andronico, din cartierul Balduina,  s-a prabusit, formand un crater de noua metri adancime, inghitind cel putin sase masini. Defectiunea se intinde pe o lungime de aproape 15 metri.

 

roma2 Masini inghitite de pamant la Roma

Riveranii se plang ca au facut in mod repetat plangeri la politie din cauza infiltratiilor produse de lucrarile de la conductele de apa. Situatia s-ar fi agravat din cauza lucrarilor din zona.

Doua cladiri din apropiere au fost evacuate ca masura de precautie, iar pompierii au confirmat ca nimeni nu a fost ranit in dezastru. Ofiterii de securitate, cu toate acestea, verifica alte cladiri din apropiere pentru a evalua pagubele intr-un mod cuprinzator. Perimetrul a fost izolat pentru siguranta. Dupa examinarea situatiei de la locul incidentului, primarul orasului, Virginia Raggi, a asigurat rezidenti evacuati ca li se vor acorda locuinte sociale. roma Masini inghitite de pamant la RomaTronsonul de drum care s-a prabusit se afla langa un santier de constructii, care ar putea fi, potrivit investigatorilor, cauza dezastrului. Nu este prima data cand o strada se prabuseste in capitala Italiei. Spre exemplu, mai putin cu o luna in urma, o femeie de 77 de ani mergea pe trotuar cand a cazut brusc intr-un crater de doi metri adancime.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!