AcasăNewsMasina lovita de tren, la o trecere la nivel cu calea ferata...

Masina lovita de tren, la o trecere la nivel cu calea ferata din judetul Brasov

Un incident de pe urma caruia au fost inregistrate, din fericire, doar pagube materiale, s-a produs, in jurul pranzului, pe raza judetului Brasov.

UPDATE: Circulatia trenurilor pe magistrala 200 s-a reluat, din cate anunta Centrul Infotrafic, la acest moment traficul feroviar desfasurandu-se fara probleme.

Accidentul de pe calea ferata a avut loc la iesirea din Fagaras, catre localitatea brasoveana Beclean, mai precis, din cate anunta Centrul Infotrafic, la kilometrul 68, pe magistrala CF 200.

Garnitura care circula de la Brasov la Sibiu a lovit un autoturism ajuns pe sinele de tren, la o trecere la nivel cu calea ferata de pe DN 1. Din cate se pare, soferul a constatat ca motorul masinii nu mai porneste, autoturismul ramanand blocat pe calea ferata. Din fericire, acesta a apucat sa iasa la timp din masina, astfel ca nu au existat persoane ranite, pentru ca la momentul in care vechiculul pe patru roti a fost lovit de tren, in masina nu se mai afla nimeni.

Din cate mentioneaza aceeasi sursa, accidentul a efectat circulatia trenurilor pe respctiva magistrala, cu putine minute inainte de ora 12, traficul rutier in zona fiind oprit.

author avatar
Cristina Stefan
351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger