AcasăNewsMasina lor s-a facut praf. Trei tineri au pierit intr-un cumplit acccident...

Masina lor s-a facut praf. Trei tineri au pierit intr-un cumplit acccident rutier, in Arad

Imagini greu de privit, noaptea trecuta, pe un drum national de pe raza judetului Arad. O masina care s-a izbit de un TIR s-a transformat intr-un morman de fiare, rapind vietile celor trei tineri aflati la bord.

sursa foto: aradon.ro

Accidentul a avut loc pe raza localitatii aradene Nicolae Balcescu si a indoliat doua familii. Victimele sunt soferita autoturismului, fratele ei, si o alta tanara, potrivit aradon.ro. Cei trei nu au avut nicio sansa de supravietuire, odata ce impactul a fost atat de puternic, incat din masina nu au mai ramas decat cateva bucati, dupa cum se poate vedea din imaginile surprinse la fata locului, la scurta vreme de la producerea tragediei.

Ajunsi in zona, specialistii de la ISU nu au mai putut face altceva decat sa constate decesul pasagerilor, fiind necesara interventia specialistilor de la descarcerare, pentru ca trupurile fara viata ale victimelor sa fie scoase dintre resturile automobilului in care se aflau.

Cauzele care au stat la originea producerii acestei drame nu sunt inca stiute, dar o investigatie are drept scop stabilirea acestor amanunte. O prima ipoteza vehiculata ar fi lipsa de experienta la volan in cazul tinerei soferite.

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger