Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Masina de 5 milioane de euro bucata

Masina de 5 milioane de euro bucata

Autor:

Celebrul fabricant de supermasini sport Bugatti  a prezentat noul model Divo, in California, in cadrul Monterey Car Week 2018, in fata unui public de miliardari pasionati (sau nu) de bombe pe patru roti. Care, la acest pret, pot deveni repede afaceri-bomba.

 

bugatti bun 720x442 Masina de 5 milioane de euro bucata

Noul model nici nu a apucat sa fie livrat si deja a devenit masina de colectie

Aceasta pentru ca Bugatti a anuntat ca toata productia prevazuta pentru modelul Divo (40 de exemplare) a fost deja rezervata. ”Cele 40 de exemplare ale acestei serii foarte limitate au fost vandute cu ocazia prezentarii oficiale a acestui nou model”, au anuntat laconic cei de la Bugatti intr-un comunicat. De mentionat este ca fiecare exemplar Divo are un pret de baza de cinci milioane de euro, tarif la care se adauga costurile personalizarii, la cererea fiecarui client. Bazat pe modelul Chiron, Divo adopta o configuratie aerodinamica mai agresiva pentru a privilegia maniabilitatea in curbe mai degraba decat viteza in linie dreapta. Sub capota se afla un motor W16 de 8 litri supraalimentat de patru turbocompresoare pentru a genera o putere maxima de 1500 CP. Transmisia este integrala. Bugatii a profitat de evenimentul din California pentru a reaminti ca marca va sarbatori anul viitor 110 ani de existenta. Mai multe evenimente sunt prevazute in 2019 pentru a celebra aceasta aniversare, printre care un raliu Milano-Molsheim, trecand prin paris. Primele modele Divo ar trebui sa fie livrate la timp pentru a participa.

bugatti 1 720x480 Masina de 5 milioane de euro bucatabugatti 2 720x480 Masina de 5 milioane de euro bucatabugatti 3 720x471 Masina de 5 milioane de euro bucata    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!