AcasăNewsMasina condusa de un minor, prinsa dupa o adevarata cursa prin Capitala/...

Masina condusa de un minor, prinsa dupa o adevarata cursa prin Capitala/ S-au tras focuri de avertizare

O situatie greu de imaginat si cu totul nedorita s-a produs, noaptea trecuta, pe strazile din sectorul 2 al Capitalei. Politistii au avut serios de furca in incercarea de a opri o masina care, din cate mentioneaza oamenii legii, nu a respectat, intr-o prima faza,  semnalele politistilor de a trage pe dreapta, pentru ca apoi sa se angajeze intr-o adevarata cursa, menita sa scape de agenti.

In cele din urma, s-a constatat ca tanarul aflat la volan nu are decat 16 ani, ca urmare nu avea varsta legala pentru a poseda permis de conducere. Mai mult, exista suspiciuni ca acesta ar fi consumat si alcool, inainte de a se urca la volan. Baiatul a fost retinut.

Din cate a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere, intr-o interventie telefonica la postul B 1 TV, lucrurile s-ar fi desfasurat astfel: in noaptea de joi spre vineri, conducatorului auto i-a fost cerut sa opreasca masina undeva pe Calea Mosilor. Odata ce au observat ca soferul nu raspunde la semnalele lor, ba mai mult, ca incearca sa fuga, oamenii legii din patrula respectiva au pornit in urmarirea lui. „Dupa mai multe minute de urmarire pe strazile din Bucuresti s-a reusit blocarea acestuia pe Soseaua Colentina si retinerea conducatorului auto”, a precizat politistul.

In toata aceasta cursa demna de o productie de actiune turnata in Cetatea Filmului de la Hollywood, un om al legii a avut de suferit, ajungand la spital, cu leziuni la picior. „In zona Soselei Petricani, incercandu-se blocarea autovehiculului, unul din colegii nostri, politist la Brigada Rutiera, efectuand somatiile legale, cu armamentul din dotare, a tras mai multe focuri de avertizare, moment in care conducatorul auto a incercat sa scape, acrosandu-l pe acesta in zona piciorului stang”, a mai explicat reprezentantul Politiei Rutiere.

Ancheta in acest caz continua. Ramane de vazut ce anume vor decide oamenii legii in privinta tanarului aflat la volan, desi nu avea permis, si care a pus in alerta oamenii legii.

140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger