AcasăNewsMasacrul de la San Bernandino, comis cu bani imprumutati de la banca

Masacrul de la San Bernandino, comis cu bani imprumutati de la banca

Autoritatile americane cred ca sotii Syed Rizwan si Tashfeen Farook, autorii masacrului de la San Bernardino, soldat cu uciderea a 14 persoane, au investit aproape 30.000 de dolari in arsenalul folosit. Investigatorii au descoperit ca Syed Rizwan Farook imprumutase suma de 28.500 de dolari de la o institutie bancara din Salt Lake City/ Utah, cu doar cateva saptamani inaintea atacului.

Decizie asumata: „Regele tiganilor”, deposedat de centura IBF

Tyson Fury a fost deposedat de titlul de campion mondial al greilor in versiunea IBF, mai precis de una dintre cele trei centuri castigate, in ring, in fata ucraineanului Vladimir Klitschko, pe 28 noiembrie la Dusseldorf. Fury – supranumit „Regele tiganilor” – trebuie sa restituie centura in urma unei decizii luate de International Boxing Federation. Motivul: a acceptat sa-i acorde revansa lui Klitschko, in loc sa lupte cu challenger-ul obligatoriu la titlul IBF, ucraineanul Vyacheslav Glazkov.

Tata de atacator sinucigas: „Daca as fi stiut, l-as fi ucis eu inainte!”

Un al treilea atentator sinucigas, participant la masacrul de la Bataclan – a fost identificat la Paris. Mohamed Fouad Aggad avea 23 de ani si era cetatean francez, fiind al treilea atacator kamikaze care a actionat la sala de concerte, unde au murit 89 de persoane, dupa Samy Amimour (28 de ani) si Omar Ismaël Mostefai (29 de ani). Jihadistul a fost identificat pe baza ADN-ului. Said, tatal asasinului, a facut miercuri o declaratie socanta: „Daca as fi stiut, l-as fi ucis eu inainte!”.

author avatar
Mihai Koblenko
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger