AcasăNewsMasacru in Bulgaria: O familie a fost ciuruita de gloante si taiata...

Masacru in Bulgaria: O familie a fost ciuruita de gloante si taiata cu cutitul

(foto: forter.ro)

Politia bulgara a anuntat, vineri, ca au fost descoperite cadavrele a cinci persoane intr-un apartament din Sofia. Trupurile celor cinci, membri ai aceleiasi familii, au fost injunghiate si ciuruite de gloante.

(foto: forter.ro)

Presa locala a scris ca unul dintre dintre cei doi copii ai familiei, in varsta de 27 de ani, care se pare ca suferea de o tulburare mentala, ar fi comis asasinatele dupa care s-ar fi sinucis, insa acest scenariu nu este confirmat si de politie, potrivit realitatea.

Trupurile celor cinci (bunica, tata, mama, si doi copii) au fost descoperite joi seara de catre un vecin care o ingrijea uneori pe bunica, in varsta de 79 de ani, si care avea o cheie de la apartament, a declarat comisarul Valeri Iordanov, seful Politiei din Sofia, pentru postul public de televiziune din Bulgaria.

Tatal, in varsta de 55 de ani, a lucrat in armata si avea o pusca in casa, iar mama, in varsta de 54 de ani, a lucrat la Ministerul de Interne. Vecinii  spun ca au remarcat problemele de natura mentala ale celor doi fii, de 21, respectiv 27 de ani, a mai afirmat comisarul. „Politia nu este inca in masura sa se pronunte asupra modului in care a izbucnit conflictul si care a fost ultimul supravietuitor”, a declarat seful politiei din Sofia.

Iordanov a precizat ca in prezent  politia a demarat o ancheta, si ca un cutit si o pusca care apartineau tatalui au fost descoperite la locul crimei.

author avatar
Alina Costache
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger