AcasăNewsMarturii menite sa faca lumina in cazul elevei disparute: Ce spune preotul...

Marturii menite sa faca lumina in cazul elevei disparute: Ce spune preotul duhovnic despre Iulia Ionescu!

Unul dintre preotii Bisericii Sfantul Nicolae din militari, cel caruia i s-a spovedit, in ultima perioada, adolescenta care a disparut in conditii misterioase din Capitala, fiind gasita, sambata, dupa patru zile de absenta, a vorbit pentru prima oara despre acest caz.

Parintele a atins acest subiect sensibil tocmai in timpul slujbei de duminica dimineata, adica la doar cateva ore dupa ce Iulia Cristina Ionescu, eleva in varsta de 15 ani, de la Colegiul Sfantul Sava, a fost gasita intr-un tren care plecase de la Suceava cu destinatia Bucuresti. Slujitorul Bisericii sustine ca atat parintii, cat si bunicii adolescentei de clasa a IX-a ar fi stiut de starea copilei, inainte ca aceasta sa dispara, fara urma, miercuri, in timp ce ar fi trebuit sa se indrepte catre liceu. „Parintii Iuliei s-au spovedit la mine si stiau toate lucrurile si toate pericolele la care este expus copilul. Si bunicilor si parintilor le-am adus la cunostinta faptul ca Iulia trebuie ingrijita indeaproape (…) Nu venea singura la spovedit si la biserica intotdeauna spovedania Iuliei avea loc aici, in fata icoanei, cu mama si bunica la doi metri in spatele ei„, a spus preotul- duhovnic al Iuliei.

Eleva de la Sfantul Sava a fost cautata zeci de ore, dupa ce disparitia ei a fost anuntata la politie, iar oamenii legii au apelat la opinia publica pentru a o gasi cat mai repede pe fata in varsta de 15 ani. Desi in ultimele ore au existat supozitii ca Iulia ar fi fost la o manastire la Suceava, avand intentia sa se calugareasca, reprezentantii Bisericii Ortodoxe au negat acest lucru, spunand ca in aceste lacasuri de cult nu sunt primiti in monahism minori. Anchetatorii inca incearca sa stabileasca ce anume a facut si unde a stat Iulia Ionescu in cele patru zile in care familia nu a stiut de ea.

259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger