AcasăNewsMarturie cutremuratoare a unui pasager al autocarului rasturnat: "am simtit ca mor!"

Marturie cutremuratoare a unui pasager al autocarului rasturnat: „am simtit ca mor!”

Un tanar aflat in autocarul care s-a lovit de un parapet, pe DN 1, pe raza localitatii brasovene Persani, a relatat clipele de groaza in care a trecut in jurul pranzului.

Silviu se afla, alaturi de alte peste 20 de persoane, in autocarul de mici dimensiuni care plecase, dis de dimineata, de la Iasi, cu intentia de a ajunge la Arad, la un festival de folclor. Doar ca parcursul autovehiculului si a grupului de elevi aflat la bord s-a oprit brusc, pe DN 1. Intr-o interventie la Digi24, baiatul a povestit, in mod evident afectat de cele petrecute, cum a urmarit incercarile disperate ale conducatorului auto de a controla autocarul, inainte ca acesta sa se loveasca de bucata de beton care delimiteaza sensurile de mers ale drumului national.

Barbat cu cagula, protest extrem la un balcon al Intercontinentalului

„Sunt putin in stare de soc, pentru ca, in momentul in care am vazut ca autocarul a scapat de sub control, am simtit ca mor si, sincer sa fiu, am vazut manevra soferului de a evita coliziunea si apoi a intrat in parapet. (…) (Avea-n.r) undeva la 60 la ora, 70 (km/h -n.r)”, a povestit tanarul, la televiziunea amintita.

Din pacate, patru oameni, printre ei si un minor, si-au gasit sfarsitul in urma accidentului. Alte 26 de persoane au ajuns cu ambulantele la patru unitati spitalicesti de pe raza orasului Brasov, cu diferite leziuni, unii dintre ei fiind in stare grava.

cititi si: ACCIDENT GRAV IN BRASOV: 4 morti si mai multi raniti

Dosar penal dupa accidentul din Brasov

238 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger