AcasăNewsMarturia unui roman scapat din infernul algerian: "Ne-am baricadat de frica teroristilor!"...

Marturia unui roman scapat din infernul algerian: „Ne-am baricadat de frica teroristilor!” – VIDEO

(captura video)

Un roman care a reusit sa scape din complexul luat cu asalt de teroristi, in Algeria, a povestit momentele de cosmar prin care a trecut. Barbatul s-a baricadat intr-un birou, impreuna cu un alt roman, in clipa in care agresorii au patruns in incinta, incepand sa traga.

(captura video)

Amintirile sunt cumplite. Romanul, originar din Constanta, a inteles ca, in clipa in care teoristii au luat cu asalt complexul, miercuri dimineata, singura lui sansa sa se salveze este sa se ascunda cat mai repede. „Sunt din Romania, am trecut prin clipe grele. Eram in afara biroului si am vazut teroristii venind. Au inceput sa-i impuste pe cei de la poarta, care pazeau complexul. Apoi au intrat in cladire si au inceput sa ia ostatici”, a spus romanul, intr-un interviu pentru presa algeriana, preluat de B1TV.

Constanteanul s-a inchis intr-o camera, impreuna cu un alt roman. Cei doi au blocat usa cu un birou. „M-am baricadat impreuna cu un alt coleg de-al meu din Romania intr-un birou. Am incuiat usa, am pus o masa in usa”, a mai spus acesta.

Imediat ce au fost salvati, barbatul spune ca autoritatile algeriene s-au ocupat sa primeasca ingrijiri. „Am primit apoi ingrijiri, au avut cu adevarat grija de noi, pentru ca eram deshidratati dupa ce am scapat de teroristi. Autoritatile locale au facut tot ce au putut, avand in vedere ca era o situatie foarte dificila (…) Am inteles ca ieri armata a intervenit si i-au eliberat pe ostatici, ma bucur, am multi prieteni acolo”, a incheiat romanul.

Cinci romani au fost rapiti de teroristi, pe platforma algeriana. Din pacate, unul dintre ei a murit. Alti patru au fost eliberati si sunt in stare buna, urmand sa revina in tara.

171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger